>> Κεντρική >> Βοήθεια
Βοήθεια

Πως να λειτουργήσετε το e-shop:

- Κατ` αρχήν πρέπει να ρυθμίσετε τον browser που χρησιμοποιείτε, να δέχεται cookies.
(π.χ. στον Internet Explorer, κάνετε την εξής ρύθμιση:
Tools > Internet Options... > Privacy > Accept All Cookies).
Αυτό γίνεται για να σας θυμάται το σύστημα κάθε φορά που συνδέεστε αλλά και για να λειτουργεί σωστά η ενημέρωση του καλαθιού σας (cds που έχετε επιλέξει για αγορά).

- Για να προχωρήσει μια παραγγελία, θα πρέπει να έχετε εγγραφεί στο σύστημα. (Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος, κάνετε κλικ στην επιλογή "σύνδεση" και δίνετε email και κωδικό).

- Για να γραφτείτε, κάνετε κλικ στο "εγγραφή νέου μέλους", δίνετε τα στοιχεία που ζητούνται, και τον κωδικό που θα χρησιμοποιείτε για σύνδεση και κάνετε κλικ στο "συνέχεια". Το σύστημα σας καλωσορίζει, σας αποστέλλει email επιβεβαίωσης και κάνοντας κλικ στο "συνέχεια" σας αναγνωρίζει πλέον ως μέλος του.

- Από εδώ και στο εξής, κάθε φορά που θα συνδέεστε στο e-shop, κάνoντας "σύνδεση" δίνοντας email και κωδικό, θα είστε αναγνωρίσιμοι σε εμάς και θα μπορείτε να προχωράτε στις παραγγελίες σας με αντικαταβολή.

*TIP μπορείτε να χρησιμοποιείτε την επιλογή αναζήτηση, για να ψάξετε βάσει τιμής, ή ονόματος τραγουδιστή - συνθέτη - στιχουργού, ή τραγουδιού, ή κωδικού κ.λ.π. για να συντομεύετε την διαδικασία, αν γνωρίζετε από πριν τι σας ενδιαφέρει !